Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Vengard

22.11.2006 | Adam Veselý

Eliminace the five leader of the orc skete inside the barier

Do Vengardu se dostanete runou,kterou najdete ve městě Rotha,až se tam teleportujete tak tam potkáte paladina Markuse,ten vám dá za úkol zabít 5 velitelů orčáků,tak do toho,zabíjejte všechny orky na cestě od svatyně (tam se teleportujete) až po vchod do hradu,až zabijete všechny velitele tak to jděte říct Markusovi a máte hotovo.

 

Take the paladin Georg to Cobryn, the commander-in-chief

Ve svatyni je ještě jeden paladin Georg,ten po vás bude chtít aby jste ho vzali do hradu za jejich velitelem Cobrynem,tak ho tam vezměte,musíte projít přes celý rozpadliny a pak ho doveďte za Cobyrem,který stojí před vchodem do hradu.(pokud jste nevymlátili orky už před tím tak budete mít dost práce)

 

Find the lost paladin Thordir

Cobryn po vás chce,aby jste našli paladina Thordira,který se ztratil někde kolem hradu,najdete ho na strážní věži přímo naproti hradu a to úplně nahoře,zajděte za ním a dostanete quest Help the paladin Thordir to get to the castle! Takže doveďte Thordira zpátky do hradu (cestou zbírejte balíky zbraní,budou se hodit.)až ho tam dovedete tak si s ním promluvte a pak to ještě řekněte Corbynovi.

 

Bring Keldron weapons for the kastle

Kovář Keldron po vás bude chtít 20 balíků zbraní,takže do toho,obejděte celý hrad,myslím tím rozvaliny a všechny domy,všude kde byli orkové najdete balíky se zbraněmi,nazbírejte jich 20 (když jich budete mít málo musíte z Vengardu a hledat jinde) a pak je doneste Keldronovi.

 

Bring Abe brad for the kastle

Abe po vás bude chtít 30 bochníků chleba tak mu je doneste,chleba máte buď u sebe,nebo ho můžete koupit od obchodníků ve městech až jich budete mít 30 tak mu je zaneste.

 

Bring Abe roast meat for the kastle

Abe po vás bude chtít 30 kusů opečeného masa,pokud ho nemáte a nebo máte syrové maso tak ho opečte na ohníčku (přijdete k ohni a dáte levé tlačítko myši) a nebo musíte do přírody,pozabíjet mrchožrouty a další zvířata,ze kterých je maso,třeba jeleni a vlci,pak to maso opečte a doneste mu ho.