Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Reddock

14.10.2006 | Ivo Vorek

Úkoly pro Reddock tady zatím nejsou všechny. Jsem taky jenom člověk a sem na to sám. Ale budou tady časem všechny.Vždy udělám a napíšu je sem. Pokud vám tu nějaký úkoly chybí napište to sem... Děkuji 

 

 

Kill aggressive wild boars

Breton vám zadá úkol zabít 3 agresivní wild boary severně od Reddock.Nejsou nijak daleko,když pujdete po okraji Reddock narazíte na ně.Když je pozabijíte vraťte se zpět za Bretonem pro odměnu.
Odměna:750 XP,+1 lov, + 10 rep. v Reddocku, 30 zlatých

 

Defeat Copper in arena

Jakmile se Norrise zaptáte na pravidla boje v aréně,můžete vyzvat Coppera na boj.Boj není těžký,zvládne to každy... Jakmile vyhrajete Copper vám nabídne, že když budete potřebovat spolubojovníka je k dispozici.
Odměna:750 XP, + 1 síla

 

Get rid of the roaming orc patrol between Reddock and Ardea

Gelford vám řekne že poblíž Reddock se usídlili 4 orkové,3 scouti a 1 warrior... A váš úkol?No samozdřejmě je zabít!Tak hurá dotoho... Orky najdete když pudete po cestě z Ardee a nebudete nikam odbočovat... Já sám sem je zabil tak,že sem si jednoho podruhém odlákal a zabil.Jakmile to uděláte bežte za Gelfordem pro odměnu...
Odměna:1000 XP, +1 rep. u rebelů, 500 zlatých

 

Tip: zabíjí se tak , že když už tělo padne k zemi tak na něj namiřte,dlouze podržte pravé tlačítko myši a zmáčkněte levé... Tím ho probodnete...

 

Eliminate the orc patrol on the farm

Gelford vám zase zadá úkol zabít pár orků.Teďka se nachází na farmě jihozápadně od Reddock.Orci tam jsou 4... Vemte si někoho napomoc (třeba Coppera) a běžte je pozabíjet.Jakmile se tak stane oznamte Gelfordovi,že jste uspěli.
Odměna:1000 XP, +1 rep. u rebelů, 500 zlatých

Reddock nedds a smith 

Při nedávném boji zemřel jediný kovář v Reddocku,Javier po vás chce abyste našli nového kováře.Co teď? Vzpomeňte si na toho otroka (Kliff) na orčí farmě... Bežte zaním a řekněte mu jestli by nechtěl dělat kováře v Reddock.Řekne že ano ale neví kde to je.Tak ho tam dovedete,až dolů do jeskyně a oznámíte Javierovi že jste našli kováře.
Odměna:750 XP, +10 rep. v Reddocku

Find the rebel underground in Cape Dun 

Javier vám řekne že máte najít špeha rebelů v Cape Dun. Cape Dun je vesnice jihozápadně od Reddock a má ve znaku hřib nebo co to je :)Tak se tam vydejte... Když projdete hlavní branou dejte se hned v pravo kolem otroků co něco spravujou až dojdete k chlapíkovi co přehazuje hnůj.To je špeh rebelů.Zprvu bude zapírat ale když mu řeknete že vás posílá Javier vše vám řekne a zadá nový úkol... Ten už v sekci Cape Dun.
Odměna:500 XP, +2 rep. u rebelů, + 10 rep. v Reddocku

Defeat Topork in duel 

Pokud ste se u úkolu Eliminate the orc patrol on the farm rozhodli chvíli se tam poohlédnout než je zabijete mohli jste si dát duel s Toporke,velitelem orků na té farmě.A když vyhrajete,můžete si vzít Kliffa jako odměnu.
Odměna:750 XP, +1 síla.

Free Kliff from the orcs on the farm

Potom co si vyberete odměnu Kliffa tak mu běžte říct že je volný... Dostanete tak nějaké exp,a respect u Kliffa
Odměna:500 XP, +1 rep. u rebelů, + 10 rep. v Reddocku

Weapons for The rebels in Reddock

Norris vám řekne,že by potřeboval balíky zbraní,potřebuje jich 5,tak mu je doneste,většinou jsou u lupičů a orků,najdete je třeba na farmě na které byla hlídka,u hlídky kterou jste zabili a tak dále,až jich budete mít 10 tak je doneste Norrisovi a máte hotovo.

Odměna:500 XP, 300 zlata, +1 rep. u rebelů,+10 rep. v Reddocku

Clean out the southern caves of Reddock

U druhého východu z jeskyně stojí Joey,ten vám dá za úkol vyčisti východ za ním,tak to udělejte,je tam pár ještěrek a jeden červ,až to uděláte tak mu to řekněte a je to.
Odměna:1000 XP, + 20 rep.v Reddocku, +1 lov, 500 zlata