Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Bakaresh

21.11.2006 | Adam Veselý

 

 

Tip:v Bakareshi se nachází opět aréna,tak k ní zajděte a Hernando vám bude dávat protivníky,až budete mistrem dostanete nějaký to plus v Bakareshi

 

 

 

Report from the South

Silvio vám řekne,že má hlídky a to na severu a potřebuje aby jste tam zašli a dozvěděli se jestli je vše ok.Vydejte se tedy cestou z města Bakaresh a po nějaké době narazíte na hlídku ,najděte Benita zeptejte se ho a on vám řekne že je vše ok,tak to jděte říct Silviovi a je to.

 

 

 

Report from the North

Silvio má další hlídku na jihu a potřebuje vědět co se děje,dejte se tedy směrem ke chrámu v Bakareshi a jděte napravo kolem arény,když půjdete nahoru tak narazíte na Akrabora,řekněte že vás posílá Silvio a že potřebujete vědět,jestli je vše OK,Akrabor vám řekne,že není v jeskyni o kouek dál je banda nájezdníků,tak je běžte zlikvidovat a splíne se vám Quest Nomad Raiders.Zajděte pak za Akraborem a on vám řekne že teď je to dobrý,tak skočte za Silviem a hotovo.

 

 

 

The trawler’s  nest

Silvio má pro vás ještě jednu práci,potřebuje aby jste zlikvidovali hnízdo červů,které se nachází za arénou,obejděte arénu a nahoře uvidíte jeskyni zajděte tam pozabíjejte všechny červi a řekněte o tom Silviovi a máte hotovo.

 

 

 

The ruin of Bakaresh

Carlos vám řekne,že v ruinách u města jsou výkopové práce ale že tam jsou Kojoti a není tam bezpečno,vaším úkolem je vyčistit ruiny,tak je projděte zabijte kojoty a řekněte to Carlosovi.

 

 

 

Three caskets

Aldo vám řekne,že hledá tři steré skříňky a měli by být v ruinách,tak je prolezte a najděte mu ty skříňky,hledejte i venku ne jen uvnitř,Až je najdete tak mu to povězte dejte mu je a hotovo.

 

 

 

Bring Amul the merchant’s tribute

Amul vám dá za úkol přinést mu peníze od obchodníků,až vám to řeknete dostanete úkol

 

 

 

Convince the Merchant

Zajděte za Aschnuem,a řekněte mu aby vám dal peníze pro Amula a on vám řekne že ne,dá vám je až přesvědčíte ostatní obchodníky

Vašim úkolem je přesvědčit obchodníky,aby vám dali peníze pro Amula,pokud jste splnili předchozí úkoly tam to nebude problém,obejděte všechny obchodníky a oni vám dají prašule, pak to řekněte Aschnuovi,dá vám taky peníze a zaneste je Amulovi  (obchodníci jsou : Jaffar,Carlos a Aldo).

 

 

 

Just a favor…

Obchodník Aldo vám řekne,aby jste mu udělali laskavost a to,že až se dostanete do chrámu (potřeba 75 % reputace v Bakaresh)tak máte říct mágovi Sigmorovi,že je Aldo dobrý,tak až se tam dostanete tak mu to řekněte a je to,pak o tom ještě informujte Alda.