Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Geldern

26.10.2006 | Adam Veselý

 

 - Tato mapka vám ukáže pozice

    NPC / ARTEFATKŮ / STAVENÍ atd...

 - prostě vám objasní situaci :)

 

 

 

 


 
Tip  :V geldernu je opět aréna,běžte tedy za Agenakem,že chcete bojovat.Utkáte se s Dimitarem,Gembakem a Kulakem,Gemback vám pak dá quest

 

Gembak wants to trous up Ivan,the renegade mercenares
Po té,co porazíte gemabacka vám řekne že jste dost silní a můžete s ním splnit quest,zavede vás na místo kde jsou loupežníci společně s Ivane,toho odstraníte a ostatní taky a máte splněn i quest Kill the Ivan.

Teach Mirzo the a Leasson
Agenak vám zadá quest,aby jste zbili jednoho obchodníka Hašišína,tak ho najděte pokecejte s ním a pak mu řekněte že vás poslal Agenak,zaútočí na vás a vy ho zbijete,pak to běžte říct Agenakovi a je to.

Brings the shaman Grimball some lumpur
Šaman Grimbal po vás chce,aby jste mu přinesli trochu sýry,tak do toho,pokud jí nemáte už z dřívějška tak jí můžete natěžit v dole kousek odsud,vyjděte s Geldern severní branou a dejte se do leva,jděte až narazíte na důl,tam natěžte sýru a odneste mu jí.
(mimochodem se v tom baráčku,kde je Grimbal nachází i první helma paladina,o které vám říkal Shawn s Okary,tak jí nenápadně vezměte a máte splněný quest,můžete si jí nechat,nebo jí prodat Jaredovi za 2000).

Jared the artifact trader wants to meet Lares
Jared vám řekne,že je ve městě král zlodějů Lares,vy mu řeknete že ho znáte a on vás požádá,aby jste mu dojednali schůzku,tak zaběhněte za Laresem,je kousek od něj někde mezi baráky a řekněte mu že ho chce vidět Jared,pak to běžte říct Jardovi a máte hotovo.

The secret of Mazim,the hashishin merchant
Když vyjdete před geldern jižní branou a dáte se do prava,po chvíli narazíte na opuštěný důl,zajděte dovnitř a potkáte tam hašašína Mazima,popovídejte si s ním a zjistíte,že jeho bratr je obchodník Mirzo.Běžte se teda zeptat Mirza,co tam jeho bratr dělá a on vám řekne ať to neříká orkům,že ten důl je produktivní,jinak by ho to zničilo,tak vy hezky poběžíte za Nemrokem,který postává před chrámem a zeptáte se na práci,pak mu povíte o opuštěném dole a splníte quest Tell the Orcs abount the abandoned mine in the north,jakmile to uděláte tak se do toho dolu běžte podívat, jsou tam orkové,popovídejte si s Mazimem a máte splněno.(nechoďte na oči Mirzovi, zaútočí na vás,jděte o tom říct Agenakovi,dám vám peníze.)

Nemrok expect a delivery of sulphur fom the sulphur mine
Když se rozhodnete pracovat pro Nemork,tak vás zaměstná jako kurýra,chce po vás aby jste mu přinesly zásilku rudy sýry,on vám řekne kolik,tak tedy  vyražte severní branou a do leva do dolu,kde se těží sýra a tam na zemi najdete rudu sýry tak je posbírejte a běžte je dát Nemrokovi.

Open up the mine north of Geldern and kill all vermin the crawline
Samuel,vedoucí obchodníků vám dá za úkol vyčistit důl na severu od důlních červů,tak tam tedy zajděte.Důl najdete,když vyjdete severní branou a půjdete po cestě dolů kolem kamenných obelisků,pozabíjejte červy a řekněte to Samuelovi.

Nemrok expect a delivery of gould from the mines
Nemrok po vás bude dále chtít asi 50 nugetů zlata,tak mu je doneste,najdete je buď v dole,kde je Mazim,buď leží nějaké na zemi,nebo je vytěžte,další nugety najdete také v dole,kde jste zabily červy tam se taky válí po zemi nebo si je vytěžte a až jich budete mít dost tak mu je odneste.

Bring Nemrok the artifact from the ruin in the nort
Nemrok po vás bude chtít,aby jste mu našli artefakt v ruinách na severu od Geldern,tak si pro něj dojděte,to místo jsem vyznačil na přiložené mapce artefact,leží tam na sudech ale pozor,je tam dost stínových šelem.
Mapa: viz mapka nahoře 

 

Find some eager slaves for thewolf mine
Nemrok vám řekne,že je ještě jeden opuštěný důl,otroci odtamtud utekli před vlky,taky vám řekne aby jste ho vyčistili a poslali tam někoho dělat.Jděte se podívat po nějakém eager otrokovy,jsou kousek od chrámu a najděte tam parcifuly slave nebo tak nějak a ten vás k tomu dolu zavede,vy pozabíjíte vlky a pošlete ho do práce,pak to vše běžte říct Nemrokovi a je to.

 

Talk to Samuel abount the destroyed Mine
Na místě vyznačeném na přiložené mapce najdete Dawsona,který vám řekne že někdo zničil důl,a chce po vás aby jste řekli Samuelovi v Geldernu že potřebuje nový lidi a vybavení tak za ním skočte a je to (když mu řeknete že Ivan je mrtví dostanete nějaké ty xp :-) )

Viz mapka nahoře

The seven acient rings of the alchemist
Jared vám řekne,že shání 7 prstenů alchymistů tak mu je sežeňte,povalují se u lidí ve městě,jsou třeba u alchymistů,v budově která je zamčená a střeží jí dva orkové,taky se nachází v domě za Samuelem,prostě prošmejděte město a doneste mu je dostanete 3000 zlatých.

Bring Rewnik the rare plant king's sorrel
Alchymista Rewnik vám řekne,že by potřeboval jednu bylinu,tak mu pro ni zajděte nachází se u dolu,kde byl Mazim,tak tam zajděte (jižní branou a doprava) a tam někde u dřevěné ohrady ho najdete,doneste ho Rewnikovi a máte hotovo

Kill the threatening snappers outside the sulphur mine
Tam kde se nachází důl na sýru (viz návody výše) je parta orků,jeden z nich vám dá za úkol zabít chňapavce kousek od dolu,dejte se tedy o kousek víš a pozabíjejte všechny chňapavce,pak mu to běžte oznámit a hotovo.

 

Discover the secret of the druid Runak

Tento quest vám zadá vůdce Geldernu šaman Grok,chce aby jste našli druida Runaka a zjistili jeho tajemsvtí,druida Runaka najdete na přiložené mapce,až u něho budete,popovídejte si s ní a on na vás zaútočí,tak ho srazte a rovnou zabijte,splní se vám quest Kill the druid Runak,seberte mu druidí kámen a ten odneste Grokovi a rovnou mu řekněte že je druid mrtev a je to.

Mapa: viz mapka nahoře


 

Find the orc's druid search party

Grok vám řekne,že za druidem Runakem vyslal hlídku,tu máte najít a zjistit co se děje,najdete jí kousek od Runaka,na přiložené mapce,zajděte tam a promluvte si z vůdcem party,pak mu řekněte že je druid mrtev a běžte vše říct Grokovi a máte hotovo.

Mapa: viz mapka nahoře