Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Tipy a Triky

21.11.2006 | Adam Veselý

Vykrádání hrobů

Mám pro vás jednu zajímavost,ve Varantu se dají vykrádat hroby,jedná se pouze o určité tipy.Potřebujete k tomu lopatu a ty hroby vapdají takto:

 

Stačí k hrobce přijít a s prázdnýma rukama stisknout levé tlačítko myši a hrdina začne kopat,až dokope tak se vám otevře inventář a tam budou nějaké věci (zlato,amulety,kouzla atd.)

 

Tip na skákání

Pokud se chcete vyšplhat po nějáké stěně,která není úplně kolmá tak k ní jděte a držte klávesu pro chození dopředu a stále mačkejte klávesu pro skok,hrdina sice vždy o něco sklouzne,ale po nějaké době vyšplháte nahoru a máte vyhráno :-)

 

Tip na boj proti červům na poušti.

Pouštní červi jsou většinou blízko rujn,takže nejlepší je vyskákat si na vyšší místo na rozpadlině a pohodlně je postřílet lukem,kuší a nebo kouzlem.

 

Tip na maso

Pokud potřebujete maso,tak nejednodušší je zabít Bizona nebo co to je,nachází se většinou na velkých pláních okolo Sildenu a má 4 masa,ale pozor zabíjet z větší dálky,většinou útočí celé stádo.

 

Tip na jeskyni

V jedné jeskyni v Myrtaně je hrobka na které je prsten a taky světýlko tak se tam běžte podvívat,přidal jsem mapu ,ale pozor je tam dost nemrtvých a okolo hodně stínových šelem.

Mapa:

Jeskyně

 

Lago

teleportační kámen do Laga najdete na hnoji :-)

 

Tip na zbraň

tetno tip nám zaslal Creatine

Pokud máte v receptu na meč tyto položky: 1x BOOZE (chlast)

                                                                          2xKATANA

                                                                          1XRUDU

A poškození toho meče je například 105,tak postupujte následovně:

Ještě před ukováním meče obě katany nabruste,a dostanete poškození 115,po ukování meč nabruste a dostanete poškození 125.

Toto můžete udělat v jakémkoliv receptě,kde je integrován nějáký meč.

 

Tip na vraždu bez následků

Pokud máte někoho zabít,třeba kvůli lovení odmněn a nechcete si znepřátelit měsot lze to udělat jednoduše,naučte se kouzlo otrávení a použijte ho na dotičnou osobou,ta na vás zaútočí tak stačí utíkat a používat stále otravu a až budete dál od města či lidí tak ho zabijte,nebo časem umře sám na otravu.

 

Jeksyně u Cape Dun

Přímo pod Cape Dun je jeskyně a vní je hodně věcí truhly a tak ale jsou tam především draci,dostanete se tam cestičkou za domama ve spodní části Cape Dun směrem na pláž :-)