Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Ben Erai

14.11.2006 | Adam Veselý

 

 

Někde před městem se potuluje taková tlupa banditů,pozabíjejte je a splní se vám úkol Bounty Hunting : Yespas

Swampweed for Vasco
Vasco vám řekne,že by chtěl trochu trávy, tak mu jí doneste,získáte jí od Fabia v Lagu,když porazíte Mamuka nebo když v ůkolu Vražedné krvavé mouchy, který vám zadá Rasul.

Crawler hunt
Vasco vám řekne,že kousek od města je jeskyně plná červů a že ohrožují otroky,tak jí máte vyčistit,když se dáte směrem na Bragu a pak půjdete do kopce tak je tam najdete,je jich tam dost takže pozor,až je pozabíjíte tak to běžte říct Vascovi.

The tunels of Lago
Sancho z Ben Erai má obavy. Ze zlatého dolu z Laga nedorazila pravidelná dodávka. Jděte tedy do Laga a promluvte tam s Fabiem. Zjistíte, že všechny otroky odvedli nomádi, což také oznamte Sanchovi.

Talk to Vasco
Suncho vám řekne,že je potřeba zprovoznit důl tak si máte jít popovídat s Vascem,tak to udělejte a hotovo.

Dirty Doings
Suncho vám řekne,že se máte jít ne něco přeptat Vasca,že se něco děje tak skočte za Vascem a on vám poví,aby jste řekli Sunchovi lež,tak si můžete vybrat buď naprášíte Vasca nebo řeknete lež ( já řekl lež tak nevím co se stane když ho naprášíte)