Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Silden

23.11.2006 | Adam Veselý

 

 - Tato mapka vám ukáže pozice

    NPC / ARTEFATKŮ / STAVENÍ atd...

 - prostě vám objasní situaci :)

 

 

 

 
Defeat Jarock in the arena

Před arénou stojí Barrack,u něho si vyžádáte boj a on vám dá Jarocka,běžte do arény a poražte ho a máte nějaký ty body plus v Sildenu

 

Defeat Jarrol in the arena

Opět boj v aréně,tentokrát to bude proti Jarrolovi poražte ho a máte vyhráno.

 

Defeat Trompok in the arena

Klasika,poražte Trompoka a on pak bude a vámi chodit a bojovat s vámi.

 

Kill wolves around Silden

Tento úkol vám zadá lovec Bramo,který se nachází kousek od sildenu (dejte se na sever a uvidíte jeho chatrč.) chce po vás aby jste pozabíjeli vlky na pasece,tak to udělejte.Bram vás pak bude učit lovení.(pokdu si to chcete ulehčit,tak mu řekněte ať jde s vámi a splní se vám quest  hunt the silver wolves with Bram)

 

Kill the strange lurkers by the river

Brontobb vám řekne,že na druhé straně řeky jsou podivní Lurkeři,tak tam zajděte a pozabíjejte je a máte hotov,pak to běžte říct Brontobbovi.

 

Roasted meat for Frillock

Frillock po vás bude chtít opečené maso asi 5 kusů,tak mu je doneste a máte hotovo.

 

The wood from the prison camp must be brought to Givess in the Mill

Gancka,který střeží otroky vám dá za úkol posbírat všechno dřevo na zátop a donést ho do mlýnu u řeky.To dřevo se povaluje všude u otroků,dva kousky taky najdete v Trompokově chatrči (nachází se tam i Fire Chalice),vezměte mu je ale když tam nebude,jinak na vás zaútočí.Až budete mít všechny tak je doneste do mlýnu Givessovi a máte splněno.

 

Irmak's halberd is missing

Spící ork Irmak vám řekne že dřív strážil,ale ztratilo se mu jeho kopí,tak mu ho najděte,nachází se v jedné rybářské chatrči nad truhlou,ta chatrč je zhruba druhá od arény,tak ho vezměte a předejte Irmakovi,dostanete 300 zlatých

 

Supply the convict Jerek with roasted meat

Jerek je tajný špeh rebelů,a chce po vás aby jste mu přinesli  opečené maso (asi 25 kusů),až je seženete tak mu je předejte a máte hotovo.

 

Supply the convict Jerek with weapons

Jerek potřebuje pro své muže 5 balíků zbraní,tak mu je sežeňte a předejte a máte hotovo.

 

Kadok is missing his smith's hammer

Kovář Kadok je nešťastný z toho,že ztratil své kladivo,když se ho zeptáte kde ho měl naposledy,tak vám řekne že u arény,tak zajděte do arény a dejte se do levého tunelu a tam najdete to kladivo (pozor,ork který se tam nachází na vás zaútočí)kladivo pak doneste Kadokovi a máte hotovo.

 

Go snappers hunting with Falk

Severně od Sildenu je lovecká chata a sedí tam Falk,který vám nabídne jestli s ním nepůjdete lovit chňapavce,tak s ním jděte a pozabíjejte je a splní se vám zároveň quest Kill snappers around Silden

 

Rescue a Silden slave from the wilderness

V lesích okolo Sildenu se nachází 5 uprchlých otroků,vaším úkolem je dovést je do tábora Rebelů,tábor rebelů a otroky jsem vyznačil na mapách ,stačí pak v táboře jít za Freemanem a nahlásit otroky a je hotovo.

Mapy: viz mapka nahoře


 

The orcs need a smith for Silden

Strážný Denpok potřebuje kováře pro silden,jestli jste dělali quest Kadok is missing his smith's hammer tak není nic jednoduššího než zajít za Kadokem a říct mu o kováři,ujme se toho a vy to běžte říct Denpokovi.

 

Take the Hunters' delivery of pelts to the mill

Givess vám řekne,že by potřeboval 8 beden pelts od lovců,kteří jsou na severu,tak tam doběhněte a řekněte to Lukjanovi,pak posbírejte bedny a odneste je Givessovi,on vám dá 1500 a ty zase odnesete Lukjanovi a splní se vám quest Bring Lukjan the hunter the money for the pelts

 

Follow Pavel to his hunting cabin

Lovec Pavel v Sildenu chce doprovodit do jeho lovecké chaty,stačí ho následovat a až dojdete ke chatě tak máte hotovo,naučí vás za to rychlé běhání a akrobacii.

 

Quadir's hunt for a new slave for Silden

Hašašin Quadir loví nové otroky pro Silden,vy se nabídnete že mu pomůžete a on vám řekne že potřebuje dřevorubce,tak zajděte do dřevorubeckého campu kousek od Sildenu,vyznačil jsem ho na mapě,tam se nachází Will řekněte mu že ho vezmete do města ale po dobrým s vámí jednat nebude,napadne vás a dostanete quest Defeat Will,jednoduše ho porazte a pak doveďte Quadirovi a je to.

Mapa: viz mapka nahoře


 

Take the fish barrels to the mill

Givess vám řekne,že potřebuje  8 barelů ryb,ty najdete u rybářů takže je posbírejte a doneste mu je a máte hotovo.

 

Danacka is stayning in town now.Denpok needs to be told

Denpock vám řekne že potřebuje posily,tak stačí zajít za Danackem a on se přidá ke stráži,pak už to jen řeknete  Denpockovi a je to.

 

Denpok should be told that Irmak is guarding  the town now.

Denpok vám řekne,že potřebuje posily,tak skočte za spícím Irmakem a řekněte že potřebuje stráže,on půjde vy to jděte říct Denpokovi. 

 

Free the Nordmarian Lars from the prison camp.

V jedné chatrči v táboře otroků potkáte Larse z Nordmaru,aby jste ho osvobodili stačí zaplatit Zapotekovi 300 zlatých a Lares bude svobodný,vezme vás za to třeba k průchodu do Nordmaru.

 

Kill the slaves who escaped from silden.

Zapotek vám řekne,že mu utekli otorci a schovali se do hor a chce aby jste je zabil,jedná se o ty samé otroky,co jste odvedli k rebelům v questu Rescue a Silden slave from the wilderness a vy teď můžete udělat následující :Buď otroky jen zachráníte nebo jen zabijete a nebo je zachráníte a pak zabijete a rovnou zabijete rebeli a jejich vůdce Anoga a splní se vám quest The warlord Umbrak wants Anog the rebel leader dead.Pak až budete mít přístuk šéfovi Sildenu tak vám dá odměnu.

 

Kill the town shaman Grompel

Zapotek po vás chce,aby jste odstranili šamana Grompela.nejlepší bude když to uděláte v noci,otrávíte ho třeba kouzlem nebo svitkem,on na vás zaútočí a vy ho v klidu zabijete beze strachu že po vád půjdou,pak to oznamte Zapotekovi a je to.

 

Inog sercetly helps slaves escape 

Inog se prozradí a vy zjistíte že je to rebel,takže mu řekněte, že rebely nesnášíte nebo něco takovýho a on na vás zaútočí,zabijte ho a řekněte to Denpokovi a je to.

 

Tragak wants  to see the town shaman Grompel in Silden.

Pokud jste pomohli Larsovi a vykoupili ho a ještě jste nezabily Grompela tak je tu ještě jeden questík,Larson vás vezme k průchodu do Nordmaru a až skončí s chozením,tak vám něco řekne a pak pujde pryč (pozor cestou vás napadnou nějaký potvory tak ať vám ho nezabijí) sejděte potom kousek dolu a uvidíte tam hlídku orků,mezi nimi je Targak,ten vám řekne, že potřebuje do Sildenu za Grompolem,tak ho tam vezměte a máte hotovo.