Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

AceRimmer
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Mágové ohně

26.09.2006 | Ivo Vorek


Mágové ohně tvoří nejvyšší vrstvu společnosti v Innosově klášteře. Když jste mágem můžete se naučit základní dovednosti které k mágům patří, jsou to tvorba run, alchymie a vylepšování postavy naučením vyšších magických kruhů.

Alchymii použijete za mága hodně, daleko víc než za bojový charakter, obvzlaště na výrobu lektvarů many. Pomocí alchymie smícháte dvě rostlinky jejichž účinky nejsou nijak vynikající do silného lektvaru.

Tvorba run není vůbec tak jednoduchá jako v prvním díle, tam jste si runy nakoupili u každého mága, ale v G2 si je musíte vyrobit, bohužel to není vůbec jednoduché a surovin je málo.

Abyste se stali mágem musíte složit skoužku ohně, zatím ji složil jenom jeden novic to svědčí o její vysoké obtížnosti. Novice kteří budou mít tu čest složit skoužku ohně vybírá nejvyžší rada. Jakmile se v klážteře stanete mágem budou vás všichni oslovovat mistře a všichni k vám budou mít úctu.