Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

AceRimmer
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 6.

26.09.2006 | Ivo Vorek

Kapitola 6 - Irdorathské síně

A je to tu poslední kapitola. Nyní budete mít pouze dva úkoly - "Moje posádka" a "Irodrathské síně", proto nebudu je popisovat jednotlivě, ale popíšu je jako celek.  Nyní budete na ostrově, kde jediné NPC bude vaše posádka. Také vás vycvičí na maximální hodnoty.

Požádejte Miltena o radu a povězte mu o Innosově oku. Dostanete 300 zkušeností. S Milten také učí zvýšení many.

Vydejte se na cestu směrem k lodi. Nalevo můžete přeskočit a pozabíjet ohnivé ještěrky. Dojděte až k jeskyni, cestou zabíjejte skřetí havěť. V jeskyni sejměte trola uprostřed. Jděte doleva, kde je sál se skřetím plukovníkem, které ho zabijte. Má u sebe početnou ochranku. Plukovník měl u sebe klíč, který seberte. Vraťte se zpět a vydejte se do míst za trolem, jsou tam tři dveře, které odemknete klíčem od plukovníka. V jednom je novic Pedro, který ukradl Innosovo oko z kláštera, doveďte ho na loď. Nyní jděte do sálu, kde byl skřetí plukovník. Jsou zde dvě vyhaslé pochodně. Zmáčkněte levou a potom pravou a vida tajné dveře se otevřou. Nyní se dostanete do části, která je pro změnu plná ještěránů. Sbírejte dračí vejce, dají se prodat u Benneta, nebo z nich můžete udělat skvělý lektvar. Také vyberte truhličky v temných koutech. Nakonec vám v cestě bude stát drak Feodaron, které ho odkrouhněte. Nezapomeňte dobít Innosovo oko! Až ho zabijete tak, zase vezměte dračí srdce a dobijte Innosovo oko, budete ho potřebovat na hlavního bosse. Za drakem jsou dvě věže, do obou střelte palnou zbraní (luk, kuše) a vysune se vám most. Ve věžích je pár truhel s nějakými blbostmi. Pokračujte dále jeskyní až ke vchodu do chrámu. Před ním ještě zabijte kostlivce a hurá do chrámu. Dejte se dveřmi doprava, je zde malá místnost s postelí. Na stolku je velmi užitečný deníček a recept na lektvar Emabrco Firgasto z dračích vajec. Na lektvar potřebujete 10 dračích vajec, černou perlu a síru, výsledek vám přidá 15 síly. Nyní jděte do dveří nalevo, jsou zde kostlivci a přízračný pán Archol.

Všechny zabijte a z Archole seberte klíč, odemkněte dveře a pokračujte dále. Pokud máte v posádce Maria, tak na vás nyní zaútočí, odkrouhněte ho. Nyní se dostanete do místnosti, kde na obou stranách jsou tři vchody, prostřední vchody jsou zamčené. Zde budete řešit takový hlavolam. Když budete postupovat dobře, tak se spustí malá animace. Jděte prvním vchodem doleva, měli byste narazit na pána klíčů, kterého zabijte a z jeho mrtvoly seberte klíč. Klíčem odemknete zamčené prostřední vchody. Odemkněte dveře nalevo, kde jsou dvě páky. Zatáhněte za levou a potom za pravou. Vydejte se nalevo pravou chodbou. Zde se vám otevřela mříž, nyní musíte zmáčknout tlačítka ve správném pořadí - prostřední, pravý a levý. Vysune se podstavec, který použijte. Vraťte se do místnosti s dvěma pákami nalevo, zatáhněte za pravou a levou páku. Vydejte se nalevo prvním vchodem, zde se otevřela další mříž, dříve zde byl pán klíčů. Zmáčkněte jedno jediné tlačítko, vysune podstavec, který následně použijte. Nyní vás bude zajímat pravá strana. Otevřete si prostřední dveře klíčem. Zase zde jsou dvě páky a zase zatáhněte za levou a za pravou. Jděte levým vchodem napravo. Znovu musíte zmáčknout tři tlačítka ve správném pořadí - prostřední, pravý a levý.
Vysune se podstavec, který použijte. Teď se vraťte zpět do prostředí místnosti s pákami, ale nyní zatáhněte za pravou a levou. Vydejte se pravou chodbou nalevo. Dojděte zase až k tlačítku, které použijte. Vysunou se další dvě tlačítka, zmáčkněte levé a pravé tlačítko. Vysune se podstavec, který použijte. V centrální místnosti by se měli vysunout čtyry podstavce, všechny je použijte, vysune se pátý podstavec, kterým otevřete hlavní dveře. Vím, že to vypadá velmi složitě, ale když přijdete na ten systém, tak je to jednoduché. Projděte kolem velkých soch až do obřího sálu. Zde je spousta pátračů, které povražděte. Před bránou s červenými oči si promluvte s černým mágem a potom ho zabijte. Po jeho zabití si vezměte jeho klíč a svitek. Svitek si přečtěte a klíčem otevřete jednu truhlu v místnostech, v které je oko moci. Nyní můžete otevřít bránou s červenýma očima. Nejdříve si prohledejte čtyry vedlejší místnosti po stranách. Nacházejí se zde různé užitečné předměty např. vzácné lektvary. Za bránou vás čeká závěrečný boss - nemrtvý drak. Dobijte si Innosovo oko a hurá na něj. Jelikož je nemrtvý, můžete na něj seslat kouzlo zničení nemrtvého. Nakonec stačí doběhnout zpět k lodi a promluvit si s Jorgenem. Cestou budete potkávat své přátele, s kterými si promluvte. Shlédněte závěrečné video a titulky. Blahopřeji k dohrání této skvělé hry a můžete se těšit na třetí pokračování.

KONEC.