Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

AceRimmer
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Klášter

26.09.2006 | Jan Hlaváček

Klášter se nachází na takovém ostrůvku uprostřed divočiny. Z jedné strany jej obkllopuje močál a z druhé příkrý svah. Dostanete se k němu po dlouhém mostě, pokud vyjdete z Orlanovy hospody, dáte se jednou doleva a pak rovně z kopce.
 
Kousek před klášterem se v malé svatyni modlí mág Isgaroth, od kterého můžete nakoupit různé magické věci a později pro něj splnit i nějaký ten quest.
 
Do kláštera se dostanete buď nejdříve ve 3. kapitole, nebo pokud se přidáte k novicům. Já osobně to doporučuji, mágové a jejich kouzla jsou opravdu silná.
Pokud se chcete přidat do kláštera, musíte mít 1000 zlatých a koupit si na Onarově farmě ovci. Pak zajděte k Pedrovi, který stojí za mostem před dveřmi do kláštera a on vám dá klíč.
 
Po vstupu do kláštera se vám odhalí nevelký plácek, po jedné straně se pasou ovce a po druhé straně novicové pěstují trávu. Přímo proti vám se nachází takový kostel, ve kterém zasedá nejvyšší klášterní rada ve složení Ulthar, Serpentes a nejvyšší mág Pyrokar.
Na levé straně je vstup do knihovny, kam se později dostanete, ložnice noviců a kaple, kde budete moci později posvětit svůj meč.
Na pravé straně se nachází ložnice mágů, další ložnice noviců, váš soukromý pokoj, místnost na tvorbu vína a vstup do sklepení.
Ve sklepení se nachází alchymistická dílna alchymisty Neorase, který vás po splnění několika úkolů bude učit míchat lektvary. Dále je zde hlídaná místnost s magickým Innosovým kladivem, jedinou zbraní, se kterou porazíte magického golema.
Dále je tu hlídaná knihovna, odkud vede vstup do katakomb po klášterem, a nakonec spižírna a pokladnice.
 
Klášter je výhodné místo na poklidné žití s vlastním pokojem a povinnostmi noviců.