Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

AceRimmer
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Drakobijci

26.09.2006 | Ivo Vorek

Drakobijci se objeví nejdříve ve třetí kapitole poté, co přinesete z Hornického údolí zprávu o přítomnosti draků. Drakobijci jsou bývalí žoldáci, což znamené, že pokud se k nim chcete přidat, musíte být nejprve žoldák.
 
Drakobijci žijí se žoldáky na Onarově farmě. Jsou hodně silní a mají nádherná brnění, čemuž také odpovídá jejich cena (20000 zlatých). Několik skupinek se nachází v Hornickém údolí, mezi nimi se najdou takoví, jako je Gorn a podobní. Pár jich je ve větší skupince hned u vchodu, později v jeskyni poblíž bývalého Nového tábora, někteří jsou na hradě a Gorn společně s hodně užitečným lovcem Gestathem sídlí nahoře poblíž Staré citadely.
 
Skoro všichni drakobijci jsou namyšlení tupouni, kteří si myslí že skolí draka holýma rukama a odnesou si jejich poklady. Ovšem skolit draka není vůbec tak jednoduché, pro obyčejného drakobijce bez Innosova oka je to nemožné. Proto také po většinu času nalézáte v Hornickém údolí mrtvoly drakobijců.
 
Být drakobijcem je celkem dobrá volba ale je to čistě bojový charakter.