Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Aivoš
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 2.

25.09.2006 | Ivo Vorek

 

Kapitola 2. - Hnízdo důlních červů


1) Bažinný Tábor


1. Ohnisko pro Guru

Tento úkol dostanete od Lestera a tím ukončíte kapitolu. Běžte do chrámu za Y´Berionem, máte přinést magické ohnisko. Pro ohnisko byl poslán Novic Nyras, ale nevrátil se. Od Y´Beriona dostanete mapu, vydejte se podle ní na cestu. Na konci najdete zmagořelého Nyrase, který na vás zaútočí. Zabijte ho a oberte ho o ohnisko. Vraťte se za Y´Berionem a oznamte mu fakta. Pošle vás s ohniskem za Cor Kalomem. Můžete si říct o odměnu.


2. Výměšek z důlních červů


Jakmile donesete ohnisko Cor Kalomovi, dostanete tento úkol. Musíte najít silnější výměšek z důlních červů. Pátrání máte začít ve Starém Dole. Jděte tedy do Starého Dolu a promluvte si s Ianem. Nemá na vás čas, protože se porouchalo ozubené kolo v drtičce. Když mu ho doneste, udělá si na vás čas. V jedné z postraních šachet je stará drtička, vydejte se tam. Sestupte dolů, vykoste důlní červy a seberte ozubené kolo. Vraťte se za Ianem a dejte mu ozubené kolo. (Pozn. Když jsem lezl z tý šachty, jak tam je stará drtička, z toho žebříku jsem vždycky spadnul. Musel sem vylézt nahoru a skočit tam. Je to asi nějaký svinský bug.) Řekne vám, že máte jít za Asghanem, ten je úplně dole, tak se tam vydejte. Řekněte mu ať otevře tu mříž a že vám to povolil Ian. Otevře to jen pod jednou podmínkou, když tam budou dva nebo tři Templáři. Dva najdete na dně dolu, Gor Na Kosh a Gor Na Vid. Gor Na Vid půjde jenom, když mu dáte lektvar. Gor Na Bar je nahoře u jedné z postraních šachet. Teď běžte za Asghanem a on vám dovolí otevřít mříž, kterou otevřete navijákem. Probojujte se až ke královně důlních červů a zabijte ji. Neměla by dělat moc velký problém. Seberte vajíčka kolem ní a vraťte se ke vchodu. Promluvte si se všemi třemi Templáři. Ještě oznamte Ianovi, že jste našli hnízdo důlních červů a dostanete basu piva 8-). Teď se vraťte do Bažinného Tábora za Cor Kalomem a vyberte si odměnu.


Pokud hrajete za Bažinný Tábor, můžete se nyní přidat k Templářům. Nejsem si jistý, ale myslím, že podmínkou přijetí je 10. úroveň. Oznámí vám to Templář u vchodu Bažinného Tábora.


Pokud hrajete za Starý Tábor, můžete se nyní přidat ke Strážím. Oznámí vám to Drake ve Starém Dole. Podmínkou přijetí je 10. úroveň. Nebo se můžete přidat k mágům ohně.


Pokud hrajete za Nový tábor, můžete se nyní přidat k Žoldákům. Oznámí vám to Jarvis u brány Nového Tábora. Podmínkou je 10. úroveň.


3. Rukopis

Tento úkol dostanete po donesení vajíček královny důlních červů. Cor Kalom potřebuje knihu, aby mohl použít ohnisko. Knihu ztratil Novic Talas, když ji přenášel ze Starého Tábora. Talase najdete na chrámovém nádvoří. Promluvte s ním a domluvte se, že on vás dovede k jeskyni černých goblinů a vy získáte ukradenou knihu. Talas na vás počká před mostem, přejděte přes most a vysekejte černý gobliny. Pozor na gobliny, jsou docela slabí, ale je jich hodně. Projděte jejich jeskyni a v jedné truhle je ztracená kniha. Vraťte s Talsem do tábora a předejte knihu Cor Kalomovi.


Kapitolu ukončíte tak, že o půlnoci přijdete na chrámové nádvoří.

 

 

Tento návod nebyl sepsán mnou (Ivo Vorek) ale

Daniel "Esantin" Meister (esantin@centrum.cz) bez jeho svolení a svolení Scorpions.cz nesmí být tento článek zkopírován!