Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Aivoš
Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Bandité

15.11.2009 |

Bandité jsou po rolnících a rudařích nejnižší vrstva v Novém táboře. Mezi bandity se berou jen lidé, kteří dokázali svou nenávist ke Starému táboru nějakým skutkem. Bandité jsou flákači, hrdlořezové, plenitelé a lovci se kterými neni dobré se dostat do křížku.

Mezi bandity se dostanete splněním dvou ůkolů. Těmi jsou ůkoly Thorusova objednávka(dostanete od Mordraga prsten, který dáte Laresovi) a Test oddanosti(pokud donesete seznam věcí Laresovi, tak on tam něco připíše a pak do odnesete Diegovi). Potom vás Lares přijme to svoji tlupy.

Dále můžete splnit ůkol Obchodník s drogou, ale je to zbytečné pokud jste splnili dva ůkoly které jsem napsal nahoře. Když jste bandita nemusíte nic dělat. Můžete se jen flakat nebo popijet v hospodě. Mezi další bandity patří Wolf(obchodník, prodává zbroje a luky, učitel), Aidan(lovec, učitel), Drax a Radford(lovci), Mordrag(kurýr, zloděj), Wedge(zloděj, učitel) a Lares(vůdce banditů, učitel).