Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 5. Banditi

28.09.2006 |


Nasaďte si brnění banditů a zamiřte do bažin. První koho potkáte je Sancho. Jděte rovně až potkáte Franca.


5.1 Go in (jak se dostat do tábora banditů)


Pokecejte s Francem, ten vás odkáže na Ramona a ten vám řekne, že uvnitř potřebují jednoho chlapa. Tak to sdělte Francovi a ten vám dá za úkol pomoct Loganovi. Tak jděte za Loganem a zabte s ním pár bažinných žraloků (v jednom z nich je klíč). Vraťte se za Francem, ale nechce vás pustit, tak ho přesvědčte a dá vám další úkol. Máte se zeptat Edgora jestli má zelenou kamennou desku. Samozřejmě ji nemá, tak dojděte do chrámu na severovýchodě bažin a pozabíjejte tam všechny kamenné panáky. Jeden má u sebe klíč od truhlice, kde najdete ty zelené desky. Tak je vemte a jednu dejte Francovi. Pokud vám teď řekne, že místo vás poslal Logana, tak ho zabte (má u sebe dobrej amulet). Pak přesvědčte Ramona, aby vás pustil dovnitř a on to nakonec udělá.


5.2 Mental meander



Fortuno je asi bývalý novic ze Spáčova bratrstva. Je ale úplně pomatený, protože má absťák od bažinné drogy. Mele furt něco o zeleném novici, tak otevřte jeho truhlu a přečtěte si z ní papír. Je to recept na zelenýho novice, tak jděte k alchymystickému stolu a tam ho vyrobte a dejte ho Fortunovi. Je stále ještě trochu mimo, tak vyjděte ven, povězte to Miguelovi a on vám dá recept, s kterým udělejte Fortunovi lektvar a dejte mu ho.


5.3 Hammer Schnaps


Snaf potřebuje "Hammer Schnaps" a dá vám na něj recept. Přečtěte si ten recept, sežeňte všechny přísady a udělejte to na alchymistickém stolu a dejte mu to.


5.4 Huno's steel



V nejvýchodnější části bažin je v jeskyni Juan. Řekněte mu, že nejdete od Estebana a zabijte ho. Najdete u něj pakáž oceli, tak to doneste Hunovi.


5.5 The assasination


Senyan vás začne vydírat, protože vás pozná, tak vás pošle za Estebanem. Jděte za ním, pokecejte a dostanete úlohu. Teď zabte Senyana a Emilio sedící vedle je z toho nadšenej tak vám prozradí jméno Huno, ohledně té úlohy od Estebana. Jděte za kovářem Hunem a ten vás odkáže za kuchařem Snafem, tak s ním pokecejte a on vás pošle nahoru, na druhé patro. Tam s váma pokecá Fisk a řekne vám svůj plán. Tak jděte za Estebanem a jakože Fiska udejte a on za ním pošle své bodyguardy a vy ho teď můžete bez problémů zabít.


5.6 Raven's slaves



Když zabijete Estebana tak promluvte s Thorusem a ten vám dá úkol poslat 3 lidi do dolů. Posílejte tam ty, kteří vypadají jako kopáči (jsou nahoře bez :-) ) a pak vás pustí. Můžete pohovořit se strážným u chrámu, ale nepustí vás. Tak jděte do dolů, tam můžete něco vydolovat a pokecat s otroky. Pak jděte do jedné komory zabít všechny důlní červy a pokecejte s chlapem, který stojí před tou komorou. Pak přijde Bloodwyn, tak s nim pohovořte, zabte ho a vemte mu z inventáře hlavu. Teď pokecejte s Thorusem a pak dojděte do dolů a strážcovi otroků řekněte ať je propustí a on to udělá. Sdělte to Saturasovi.


5.7 Raven


Teď jděte za strážcem u chrámu, ukažte mu Bloodwynovu hlavu a on vás pustí dovnitř. Můžete jít rovně a tam zabít Ravenovy zombíky, nebo doprava a spustí se videosekvence s Ravenem, jak před vámi zavře dveře. Teď jděte za Saturasem a řekněte mu o tom. On začne kecat o duchách a přepošle vás za Myxirem. Myxir vám řekne, že musíte vyvolat ducha a dá vám list s nějakym zaříkadlem. Na severu údolí je takové údolíčko, kde je pár harpyí, trola a hrob toho ducha s jedním zombíkem. Stoupněte si před rakev a přečtěte ten list. Objeví se duch a dá vám několik kontrolních otázek. Odpovědi jsou takovéto: "guardians of the dead", "warriors", "priests", "warriors", "scholars", "healers" a "I couldn't possibly know". Pak s ním pohovořte a dá vám obrácenou kamennou desku jako klíč k těm dveřím od Ravena.



Otevřete velké dveře a vejděte. V další místnosti je na stěně 5 tlačítek, stiskněte levé, pravé a prostřední. Jděte dál až dojdete do tmavé místnosti, kde není vidět na zem. Rozsviťte a je na zemi 9 čtverců. Stoupněte na ten pravý a jděte diagonálně do druhého rohu. Tam dojděte úplně napravo než projdete mezi sloupy. Jděte dál. Pak je tu místnost, kde jsou všude díry s bodáky a uprostřed ostrov. Vlezte na ostrov a promluvte s duchem. Donuťte ho ať zatáhne za páku a pak se otevřou dveře a zároveň na chvíli vysunou bodáky. V další místnosti je hodně kamenných panáků, ale můžete jim utéct do další místnosti. Tady konečně potkáte Ravena. Pokecejte a zabijte ho. Pokud vám to nejde, trochu ho pošpidlejte mečem a pak na něj použijte svitek Déšť ohně. Prohledejte ho, vemte jeho meč a stiskněte spínač na dveřích naproti. Tam je teleport. Vejděte do něj.


5.8 Beliar's claw



Od Ravena vezmete také meč, Beliarův dráp. Můžete ho dát Saturasovi nebo Xardasovi.


Od této chvíle je hra zase normální (až na systém zkušenostních bodů). Můžete si ještě vydělat nějaké body rozhovorem s lidma, kteří někoho pohřešovali.


KONEC.