Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 3. Vodní mágové

28.09.2006 | Ivo Vorek


Nyní jste v nové lokalitě, v Addonworldu. Magičové už tam jsou, protože je to přeneslo v čase o několik dní dozadu. Můžete si od Cronose koupit mapu této lokality s naznačenými místy teleportů.


3.1 Relics, The buiders' estates



Saturas vám řekne, že když najdete nějaké památky po starověkých lidech, tak mu je máte přinést. Bere jen barevné kamenné desky, které najdete na těchto místech:



Zelená: Barák na severozápadě bažiny. Je tam hodně kamených panáků.



Červená: Banditi je používaj jako vstupenku do dolů.



Modrá:
V baráku na jihozápadě údolí (jsou v ní důlní červi).



Fialová:
V baráku na jihovýchodě údolí (jsou tam zombíci).



Žlutá: V baráku na severu (v kaňonu), který je obléhán skřety.



Jinak má také od každé barvy jednu Raven, když ho zabijete. Riordian vám zase zadá úkol, abyste ho informovali o budovách starověkých lidí. Pokud navštívíte budovy zmíněné výše, sdělte mu to.


3.2 The power of the focus stones


Určitě si pamatujete na ohniskové kameny z Gothicu 1. Jeden takový dostanete od Medairona, abyste zkusili aktivovat teleporty. U každého teleportu (ne u pěti, co jsou pohromadě, ale u jejich cílů) naleznete podstavec (padestal) když máte ohnisko, tak ho na něj dejte a dojděte pro další. Pak si můžete pomocí teleportů krátit cestu. Když budete mít všechny, úloha je splněná.


3.3 The advance party of water



Saturas Vám řekne, že se v bažině ztratil Lance. Jděte tam a hned před prvním mostem je schovaná jeho mrtvola pod keřem. Řekněte to Saturasovi a dejte mu Lancův prsten.