Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 4. Piráti

28.09.2006 |


4.1 Rat hunt, Meat for Morgan



Když půjdete na západ, po chvíli potkáte Alligator Jacka, který po vás chce abyste šli s ním lovit bažinné krysy. Tak mu to odkývněte a jen choďte za ním, nemusíte mu pomáhat. Nakonec vám řekne, ať donesete maso z krys Morganovi. Tak mu to doneste. Až se dostanete do pirátskýho tábora, spí v budce na severu tábora.


4.2 Jak se dostat do tábora pirátů


Před vchodem vás osloví chlápek, který chce dost peněz, tak si to můžete zlevnit, když řeknete, že nesete maso od Jacka Morganovi, pak že jste cestou potkali piráta, který řezal dříví a nakonec že jste vybili věž se třemi bandity(viz. úkol the tower). Zaplaťte mu a můžete vejít.


4.3 The tower


Pirát co stojí u vchodu, vás požádá, abyste zabili bandity ve věži blízko jejich tábora. Jděte odtamtud kus na sever a uvidíte tu věž. Tak zabte ty bandity a řekněte mu to.


4.4 Garrett's compass


Garrett vám řekne, že mu Greg šlohnul kompas. Zakopal ho prý někde na jihu na pláži. Tak obeplujte velký kámen a jste tam. Zabijte ještěrky, ohnivé ještěrky (taky je tam v jeskyni socha Beliara) a o kus dál je na zemi červený kříž. Vykopejte kompas a dejte ho Garrettovi.


4.5 A drink fot Brandon


Brandon má žízeň, ale obyčejný alkohol mu nestačí. Zajděte do jeskně k alchymistovi a kupte "Fast herring" a dejte mu to. Pak vás bude učit.


4.6 Grog for the cook


Bezejmený pirát, který obrací maso na ohni má žízeň tak mu dejte jeden grog.


4.7 The beach in the north


Morgan vás požádá abyste vyčistili pláž na severu od zvířátek. Zabte pár ještěrek a v jeskyni je stínová šelma. Nejlépe si kupte Fast herring a vypijte to, abyste jí mohli kdyžtak utéct, vypít lektvar a pokračovat :-). Pak to řekněte Morganovi.


4.8 Skip is left stranded


Opět zde potkáte Skipa, a ten vám řekne, že banditi nezaplatili 20 lahví grogu, tak je chce zpátky. V nejvýchodnější části bažin je v jeskyni Juan. Řekněte mu, že nejdete od Estebana a zabijte ho. Má u sebe těch 20 lahví, ale stačí dát Skipovi jakýchkoliv jiných 20 lahví grogu.


4.9 A bandit's armour, Razor hunt


Abyste se dostali k Ravenovi, musíte se dostat do tábora banditů, ale aby vás nezabili, tak musíte sehnat jejich brnění. Saturas vám řekne, že by vám v tomhle mohli pomoci piráti. Alligator Jack řekne, že jedno takové brnění kdysi měl jejich kapitán Greg, ale že neví zda ho mají stále. Greg je teď ale v Khorinidu, takže musíte přesvědčit jeho zástupce (jmenoval se nějak na F a sedí před jeho chalupou), aby vás pustil dovnitř. Možnosti jsou tři:



1. Dejte mu asi 1000 korun (možná to je 2000, teď si to přesně nepamatuju) a on vás pustí.



2. Řekněte mu "Then let's see what are you made of" nebo tak něco a zaútočí. Zabte ho a vemte mu klíč.



3. Jděte do jeskyně za alchymistou a on vám řekne, že má ten zástupce Grega někde v kaňonu zakopaný tajemství. Jděte do kaňonu a jděte podél zdi napravo. Po chvíli dojdete k opuštěnému dolu. Vejděte a někde tam najdete červenej kříž. Vykopejte z něj truhlu a tu v inventáři otevřte. Vypadne kniha, kterou si přečtěte a pak se mu o tom zmiňte a on vás pustí dovnitř.



Teď z Gregova domu seberte úplně všechno (je tam i mapa pokladů a sextant), ale brnění nikde. Tak vyjděte ven a tam je teď Greg. Zeptá se vás, co už jste tu udělali, tak nejdřiv raději splňte nějaké vedlejší úlohy. Pokecejte s ním a zmiňte se o brnění a on vám zadá úkol, že máte zabít všechny břitvy v kaňonu. Vemte si na to tyto lidi: Skipa, Brandona, Matta a Alligator Jacka. Jděte s nima do kaňonu zabít břitvy a pak to sdělte Gregovi. On vám řekne, že brnění má Buster, tak si ho od něj vemte a teď máte za úkol podávat Gregovi zprávy o banditech.