Gothic na Scorpions.cz

Reklama

Banán Hosting
Anketa
Editorial
Screen dne

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /mnt/data/accounts/s/scorpions/data/www/scorpions.cz/webrs/gothic/!funkce.php on line 194

Spolupráce
Naše ikonka:
Gothic weby: Slovenská stránka o celej sérii RPG hry Gothic
Spolupráce: Českáý mod vývojařský team
Českáý mod vývojařský team

Zkuste FF: Zkuste Firefox!

 

Kapitola 1.

28.09.2006 |

1.1 The Circle of water


Cestou do města potkáte Cavalorna (místo goblinů :-). Zmíní se o Kruhu vody, o čemž můžete pohovořit s Vatrasem a Laresem. Můžete se i stát členem Kruhu po splnění úlohy Where are the missing people.


1.1 The man with an eye-patch


Před branou do města potkáte piráta Grega (později se dovíte, že je to kapitán tlupy pirátů v Addonworldu). Potřebuje se dostat do města, ale stráže ho nechtějí pustit. Kupte si od Lobarta farmářský oblek (můžete splnit jiné questy abyste ho měli levněji) a pokecejte s Malethem. Pak jděte do města, řekněte strážím že jdete za kovářem. Když vás stráže pustí, dejte oblek Gregovi.
Později ho potkáte u Orlanovy hospody, zavede vás do gobliní jeskyně, kde mu vykopáte "poklad" a on vám řekne abyste stejným způsobem udělali to samé u dalších pokladů a donesli mu je. Také vám řekne kde hledat, tak to udělejte.


1.3 Where are the missing people?


Tuto úlohu vám zadá Vatras ve městě, když se chcete stát členem Kruhu vody. Ve městě podivně mizí lidé a musíte přijít na to kam a proč. Můžete o tom s různýma lidma pohovořit a dozvíte se jména zmizelých lidí. Teď se vydejte k věži banditů (na jih od Onarovy farmy), pohovořte s Dexterem a zabijte ho. Pokud jste již potkali Grega aspoň u Orlanovy hospody, objeví se tady a pomůže vám s ostatníma banditama. Prohledejte Dextra a najdete zprávu od Ravena. Ukažte ji Vatrasovi a úloha je splněná.


1.4 The bandits' weapom trader



Vatras vám také zadá tuto úlohu a dá vám "amulet of a seeking wisp". Když někde najdete meč "bandit epee" a v inventáři je u něj že je na něm vyryto F (válí se jich po zemi nebo u banditů hodně), jděte za Fernandem a on se přizná. Vatras vám řekne ať jdete za Martinem (blízko paladinské lodi), ale jemu to není dost, tak jděte tam, kde bydlí Sagitta a podél skály pořád směrem na západ. Tam potkáte tlupu banditů, zabte je. U nich najdete dopis od Fernanda. Ten ukažte Vatrasovi a Martinovi a on ho zavře.


1.5 Lucia, Bromor's golden bowl


Bromor v bordelu vám řekne, že se mu ztratila děvka Lucia a ukradla mu zlatou mísu (2 questy). Můžete si zaplatit Nadju, pak se jí na Lucii zeptat a vošukat ji. Když splníte úlohu Bandit's weapon trader (popsanou výše), tak u těch samých banditů naleznete dopis od Lucie a Bromorovu mísu. Dopis si přečtěte a mísu mu doneste.


1.6 Joe


Když se zeptáte Hakona na zmizelé lidi, řekne vám o Joovi. Ukradněte Peckovi klíč (v bordelu nebo v kasárnách), ale potřebujete minimálně tak 60 dex. Pak otevřete věž za Thorbenovým domem a tam je Joe.


1.7 Pirate's trade


Když v dokách skočíte do vody a chvíli poplavete na sever, potkáte piráta Skipa. S ním pokecejte, pak pokecejte s Baltramem a on vám dá pro něj balík a chce za něj rum. Doneste balík Skipovi, ale dá vám o jednu láhev méně, tak je doneste Baltramovi.


1.8 The portal


Když se dostanete k vodním mágům (u starověké pyramidy), pokecejte s Nefariem. Řekne vám, že se portál dá otevřít pomocí prstenu, který je rozčtvrcen. Jeden kus už mají, tak vy musíte najít zbylé tři. Dá vám mapu, kde jsou zakreslené jejich pozice.



1. je v kamenném kruhu na Onarově farmě. Stiskněte 3 spínače a objeví se kamenej panák. Běžte za Gregem (měl by být na rozcestí) a ten si s ním poradí. Prohledejte ho a získáte 1. chybějící kus prstenu.



2. je v kamenném kruhu v temném lese. Řekněte Laresovi ať jde s vámi. Opět stiskněte 3 spínače a nechte Larese zabít panáka. Ten má u sebe 2. chybějící kus prstenu.



3. je za Lobartovou farmou. Potkáte tam Cavalorna. Stiskněte 3 spínače, ale nic se nestane. Pak pokecejte s Cavalornem a dozvíte se, že ho má Lord Hagen. Ten vám ho pak dá.



Když získáte všechny, jděte za Nefariem a on udělá rituál a spojí prsten. Řekne vám, že portál otevřete vy, takže si máte prsten vyzvednout u Saturase, ale on vám ho nedá. Pokračování v druhé kapitole.